tisdag, november 04, 2008

election day

Barnen är lediga från skolan.

På grund av den stora dagen.

Election Day.

Äntligen. Som vi har väntat.

Som USA har väntat.

Som Europa har väntat.

Som världen har väntat.

Obama eller McCain?När barnen fick prova att rösta i skolan
vann Obama med 65% mot McCains 35%.

5 kommentarer:

m family goes västerut sa...

Inte ledigt här inte... Men det har varit massor av lediga dagar på grund av Conference Days med föräldrar så det var tur. För att hålla någon normal rutin för småkillarna.
Kram!

Obama!

Ulrika i Enskede sa...

Vad fantastiskt roligt det vore om USA vågade prova något nytt! Ung och svart. Roligast vore ju om han hade varit kvinna också. Men sådan simultankapacitet har han nog inte!

Roligt att kliva in på din sida igen, även om det var ett tag sedan sist igen. Har tvingats genomlida en massa tekniska haverier (dator, skrivare, tv och äldsta sonens mobiltelefon - på en vecka!) och datorn sjunger på sista versen. Den orkar vara igång bara korta stunder åt gången.

Nya vägval i livet ja, du undrade... Ibland är det nödvändigt. Efter flera år av idogt arbetande med konsultuppdrag inom kommunikation, utbildning på deltid, två små barn och en make med egen firma och oregelbundna tider tog jag en vända in i den berömda väggen. Tog tid innan jag kom därifrån. Hade då tappat all lust för både arbetsgivaren och yrket som sådant. Efter att ha plöjt högskolekataloger från A-Ö beslöt jag mig för att helt byta bana (dock fortfarande inom kommunikation) och ska bli logoped (speech pathology therapist over there). Är nu inne på fjärde och sista åretoch ska förhoppningsvis börja jobba till sommaren (äntligen, behöver börja få lön igen...). Så kan livet se ut ibland. Kriser kan vara bra, tänk om det hade varit lite mindre av allt och jag bitit ihop resten av livet?! Nu hann jag börja på ny bana (med dubbla studielån att betala tillbaka... ha,ha). Livet som house wife ter sig väldigt lockande ibland!

Annika sa...

Jag är helt spattig, faktiskt. Måste bort från dastorn idag så att ajg inte nervöst sitter och klickar mellan olika valsajter...

Vid 23, eastern time, ikväll tror jag att vi har svaret.

jag är OBAMA ALL THE WAY!! Om McPAin vinner vet jag inte vad jag gööööör!!!

Kramis!!

anna of sweden sa...

Linda.
Barnens skola används till vallokal ... Antar att det är anledningen.

Ulrika.
Välkommen tillbaka! Oj, låter som att du haft fullt upp. Lycka till med din nya karriär. Livet är för kort för att gå och må dåligt. Du gör rätt som byter spår. Heja dej!

Annika.
Hihi. Jag känner din "spattighet" ända hit.
Glöm inte att andas lite idag! Djuuuuupandas! Kram!

ÅSA sa...

Håller tummarna för Obama!!! När man läser nyheter här hemma så verkar allt tala för honom...