fredag, oktober 10, 2008

vera bradley

Hört talas om Vera Bradley?

Det hade inte jag.

Tills för några veckor sedan.

Då var det någon som berättade om de otroligt
populära väskorna.

Nu ser jag de där väskorna precis överallt.

Var och varannan kvinna verkar ha en Vera Bradley.

Gammal som ung.

Det råder Vera Bradley feber i Philadelphia.

Sanna mina ord.

Bilderna är lånade från www.verabradley.com

10 kommentarer:

Anonym sa...

Wow, så fräcka...vad kostar en så´n väska??? Kram från söstra din :)

anna of sweden sa...

Hej söstra min! Väskorna är inte så dyra - men tyvärr inte så snygga heller (tycker jag). Det är quiltat tyg men det syns inte på bilderna. Klicka på någon bild så att den förstoras så ser du. Synd för vissa av tygerna är snygga, men jag iär inte så förtjust i det quiltade.

Annika sa...

Hej!

Ne,j det namnet har jag aldrig hört talas om. Finns det några andra okända designers over there som har lite roliga saker?

Kram Mamma

Anja sa...

Haha! Vilka härliga väskor :)

Japp, förhoppningsvis 4 månader i USA from nästa augusti! Jipppi :) Som utbytesstudent. Jag var i Burlington, Vermont nu i somras och hälsade på hos en barndomsvän till mig, så nu lutar det åt att jag ska plugga en termin på University of Vermont (UVM), där hon också pluggar. Mitt 1:a handsval var egentligen University of Washington (UW) i Seattle, men just min institution på mitt universitet har inte avtal med UW. Vermont blir dock säkert också suveränt. Det är lite saker kvar som jag behöver ta reda på för att sedan slutligen bestämma mig, det handlar mest om den ekonomiska biten. Men jag håller tummarna!! Planer för helgen? Ha en underbar en :)

aurorabuddha sa...

Aldrig hort talas om... men dom ar ju jattesnygga... fast quiltat sager du... da blir det ju mer som om man gjort dom sjalv av ett gammalt tacke. :o/

anna of sweden sa...

Mamma.
Har inte så bra koll andra amerikanska designers ännu, men jag jobbar på det! :) När jag får min bli så ...

Anja.
Jättestort lycka till!

aurorabudda.
Precis. Lite gammalt täcke över dem. Hihi. Synd, för annars hade jag gillat dem.

sanna sa...

Dom var blommiga... Inget för en minimalistiskt lagd svenska.. Har precis köpt en svart.. igen... Men den har en blågrå kant ! det var väl djärvt !

anna of sweden sa...

Sanna,
väldigt djärvt! :)
Vad var det för väska? Vill veta mer!

Malin sa...

Hej... Vilken fin blogg du har! Faktiskt en av de första som jag tycker är värd att läsa! Min mamma köpte en Vera Bradley kalender till mig när hon var över till New Jersey i september. Den är helmysig och har ett kanonbra upplägg - nästan - jag gillar inte när månadsöversiktens veckor börjar med söndag. Varför gör amrisarna så?? Splittar helgerna??? Nåväl... jag är fortfarande störtnöjd med den! (Vill ha en ny till 2010!)

anna of sweden sa...

Malin.
Välkommen hit!

Oj, vilken fin komplimang! Vad glad jag blir! :)

Fortsätt gärna kommentera. Det är det som gör bloggandet så kul.