fredag, oktober 17, 2008

(tillfälligt) borttappad ork

Det tar på krafterna att flytta.

Nytt land. 

Nya rutiner. 

Nytt språk.

Nya männsikor.

Ny (TUFF!) skola för barnen.

Ibland går luften bara ur en.

Det gjorde den idag.

Poff.

8 kommentarer:

Christina, Lewisberry PA sa...

Hej Anna,
jag vet precis vad du menar. Det här tär på krafterna men samtidigt är det utvecklande och roligt. Men många tappade sugar och orkar blir det! Man känner sig ganska lite som människa ibland. Gläd dig åt att du har alla dina närmaste hos dig, ett amerikanskt körkort och coola stövlar. Bland annat!

Christina i Lewisberry, PA

Anna of Dallas sa...

Vad skönt att det är helg så du får ta igen dig. Jag tycker att det nästan är semester när ungarna är lediga och man slipper känna skolstressen. Mina börjar kl. 7:30 och slutar visserligen kl. 14:30, men sonen har Band practise kl. 16 så han stannar kvar och är inte hemma förrän kl 18:15. Nu är han 16 år och kör själv så man slipper hämta. Någon skolbuss går ju inte vid den tiden. Band practise har han 4 dagar i veckan, onsdag är ledig och sen är det match på fredag, eller ibland torsdag, kväll. De senaste fyra veckorna har det dessutom varit Band tävlingar tre lördagar. Kl. 7:30 till 17 om dom inte går till final, annars till 23. Som tur är (?!) har dom inte gått till final ännu. Puh, jag blir trött bara av att behöva väcka honom nästa morgon och påminna att han har ju läxor också.

Annika sa...

Anna!
Vi förstår att det varit både spännande och jobbigt med flytten till Det stora landet. Allt har sitt pris, men i morgon hittar du säkert ny luft och kan andas ut och ta nya tag
Kramar
Mamma och Pappa

anna of sweden sa...

Ja, imorgon ska jag hitta ny luft igen. ;)

Anonym sa...

Förstår att det kan ta på krafterna och vi är fulla av beundran för det ni åstadkommer. Men med er kämpaglöd och härliga familj så har ni några roliga år framför er "over there".
Kram // Svärbror

Anonym sa...

Förresten...det du skulle behöva är ett avsnitt av ett nytt roligt/töntigt underhållningsprogram på TV6 "Hål i väggen". Där ska kända människor, iklädda silverfärgade trikåer, forma sin kropp så att man passar in i ett hål/en silhuett i en framfarande frigolit-vägg. Lyckas man inte åker man i vattnet.
Enkelt, töntigt och vansinnigt avslappnande och roligt :-)
Kram // Svärbror

anna of sweden sa...

Svärbror.
Det där "hålet i väggen" låter ju ... hm ... kul och ... hm ... avkopplande! Undrar om man kan se det på webben. Annars finns det säkert en amerikansk förlaga på någon av våra hundratals kanaler.
Ha en skön helg och hälsa den andre svärbrodern! :)

Anonym sa...

Förstår att det är jobbigt ibland.
Man får känns ig låg, och helt plötsligt får man ny energi...det går helt enklet upp och ned när man bor utomlands (och hemma:-))

Kämpa på och hoppas det känner bättre nu.

/ A