lördag, september 03, 2011

om saknad

I längden blir den här flytten bra.

Det tror både Herr Make och jag.

Men ändå.

Ibland svider det i mammahjärtat.

8 kommentarer:

Elvira Spekulerar sa...

Jag förstår att det svider i mammahjärtat, men det blir nog bra i längden som du skriver. Det är ju en jättestor omställning för er så det är klart att det måste få vara lite vemodigt ibland.

Kram på er!

Klara sa...

♥♡

Elisabeth sa...

Det är inte lätt det där. När jag bott i Österrike, bara ett halvår dessutom, längtade jag tillbaka så mycket att det gjorde ont. Jag saknade allt jag lämnat där; vardagen, alla människor (både kompisar och de som bara var bekanta, till och med den ständigt rökande studenthemsföreståndaren saknade jag!), vår interna humor, vårt egenkomponerade "Erasmusspråk", ja hela Österrikelivet. Och så den där vetskapen om att just det där aldrig skulle komma tillbaka... Men det blev bra till slut, det också.

Hm, oklart varför jag skriver detta. Kanske för att säga att det är vanligt att känna sådär. Inte för att det är någon nyhet, men ändå. ;)

Elisabet. sa...

Ja, jag läste hos henne och tänkte samma sak ...,-)

När vi flyttade till Skåne, vägrade mellandottern som då var sexton, att följa med. Hon ville vara kvar hemma.

ÅÅååå, så svårt det var.

Och det måste vara kluvet att flytta som ni har gjort .. ,när du eller ni så uppenbart tycktes trivas over there.

Men det ordnar sig nog .., och Klara kommer säkert att klara sig, hon verkar så rar och fin. Men det gör SÄKERT sååå ont i mamma hjärtat, ja, i pappas också. Fast pappor brukar vara rätt rationella ,-)

Peace in mind sa...

Ja just i mamma o pappahjärtan kan det göra så förbaskat ont. För vi står nära nära utan att kunna hjälpa i de där lägena. Jag brukar tänka att bara finnas till hands är det bästa vi kan ge...

Massor av kramar till dig, och förstås en önskan om att med perspektiv på förändringen kommer tryggheten i det nya!

Desiree sa...

Det blir nog bra i längden är jag övertygad om också. Men visst går det upp och ner en del i början. Ibland undrar man om man fattade rätt beslut om att flytta hem eller inte. Men jag är övertygad om att det kommer att bli bra.
Kram!

anna of sweden sa...

elvira spekulerar
Tack. Ja, vi känner oss övertygade om att det blir bra. Men ändå. Det är tufft mellan varven.


klara
♡♡♡


elisabeth
Man lämnar ju en liten bit av sitt liv bakom sig ... Ett kapitel i sitt liv.


elisabet
Det blir bra, det tror jag. Men det kommer nog att ta lite tid att rota sig här. Fjorton är är en känslig ålder. Jag är imponerad över att det har gått så bra som det har gjort.


peace in mind
Jag känner mig övertygad om att det kommer att bli bra på sikt. Det var ju detta vi ville. Allihop. Men det kommer att ta lite tid. Att vara fjorton år och lämna alla vänner och slängas in i en helt ny niondeklass är inte lätt.


desiree
Det går verkligen upp och ner. Och det tar tid att etablera sig.

Annika sa...

Gulliga K.
Jag förstår att hon känner som hon gör.
Hon fick verkligen vänner här, men kommer också att få nya.
Det är en stor förändring som skett i era liv. Det tar tid att landa, och sen kommer saker och ting att falla på plats. Nya vänner, och förhoppningsvid vänner för livet i USA.
Huggies till er båda!!