måndag, januari 18, 2010

agent jack bauer

Femton minuter kvar.

Tills den nya säsongen av 24
har premiär.

Dags att bänka sig i TV-soffan.

6 kommentarer:

Arsouille Team sa...

Blir jag sâdär gnällig igen; jag började tröttna redan säsong 2 när hans rent ut sagt apjobbiga "dotter" var med. Tyckte handlingen, och hon, var sâ dâligt skriven.

Miss Marie sa...

Åh, härligt! :)

Annika sa...

Så ingen golden globes för dig :-)
Jag kollar inte 24, men maken var salig att det drog igång igen....
Huggies från ett milt DC!!

anna of sweden sa...

dosiss
Jag har sett alla säsongerna. Tyckte de var jättebra i början och men att de har tappat lite på slutet. Men fortfarande tillräckligt bra för att se dem.


Marie
:)


annika
Åh, missade jag Golden Globes ..? Äsch. :(

Jenny sa...

Ooooh, jag är helt frälst på 24! Det här är första säsongen som vi ser "live", annars har vi hyrt alla de övriga på DVD och haft maraton-tittningar, men nu var vi ikapp så det är bara att bänka sig varje vecka. Tycker att det tog sig förra säsongen, efter en liten svacka, så jag har höga förhoppningar även om Jacks "We´re almost out of time"-fast-jag-klarar-mig-alltid-i-sista-nanosekunden-och-är-därmed-odödlig börjar bli lite tjatig. Men spännande är det! Kram!

anna of sweden sa...

jenny
Precis samma sak här. Vi har köpt boxarna och maratontittat förut men i år tänkte vi att vi skulle försöka se den live.

Haha. Mitt i prick med "We´re almost out of time-fast-jag-klarar-mig-alltid-i-sista-nanosekunden-och-är-därmed-odödlig".

Och så den klassiska - att det alltid, alltid kommer någon bakifrån och skjuter skurken just när han ska till att skjuta the good guy

Men, men, vi gillar ju Jack ändå. ;)