onsdag, januari 28, 2009

två snöflingor har siktats

Klockan är 22.00

Eller 10 pm som vi säger här i Amerikat.

Ett par snöflingor har siktats.

Men bara ett par.

Ska meteorologerna ha rätt?

Blir det snöoväder i natt?

Ställs skolan in?

Frågorna är många.

Spänningen är olidlig.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jo spännande förstår jag att det är... Här har det oxå snöat. Lite men spänningen har varit uppe på andra våningen. Skulle jag falla ner i frossa och feber eller inte...inte än kan jag rapportera. Dottern håller på att tillfriskna men sonen ligger ju ett helt dygn efter... Så whish me good luck på jobbet idag! kram Anna

Hemmalycka sa...

Usch då, nu längtar man efter våren men det kanske är i det tidigaste laget. Får vänta lite till.
Kram Åsa

oumberligating sa...

Hej Anna! Oumberlige Peter här, tror du känner igen namnet våra bloggar har ju korsats några gånger via kommentarlistorna på olika bloggar, har nu hållit på i några månader med mina två bloggar och ser nu att det dyker upp bekanta namn både här och där trevligt måste jag säga. Första gången jag reagerade på ditt namn Anna of Sweden kommer jag ihåg, lätt bloggnamn och egentligen så är väl det halva bloggen att hitta rätt namn, försökt föresten få sweden som personlig skylt på vår husbil, men det var upptaget, självklart så var det ett av de första namnen som togs men man betalar för rättigheten i 10 år så helt plötsligt så kan de bli lediga regskylten "Husbil" var också upptagen! Ja, ska inte tråka utt dig med det, men tiippar att du ser några roliga skyltar i amerikat också?
Ha en bra dag, glad för dig och de dinas skull ät ni fixat semlor själv, torrgästen fungerar tur det, ha en bra dag/kväll hmmm...sex timmar bakåt va, du sover nu om du inte är nattuggla? Ha det bra i vilket fall som helst!
PS: Får jag plåga dig lite till? har du något boktips, vad ligger på försäljningstoppen i USA just nu skicka det gärna till min frus blogg www.pockethexorna.blogspot.com om du har tid och lust!

Veronica sa...

Hihi, blir det eller blir det inte snöoväder! Vilken fin julstjärna du har, imponerande! Jag har en sak till dig inne hos mig :)

Kram

Anonym sa...

Ni verkar ha lite schizofrent väder over there?! Här är det bara grått. Förutsägbart om inte annat... Men ska (?) det eg vara för väder denna tid på året hos er? Ni slår mellan stora ytterligheter verkar det som? Eller det kanske är det som är normalt, som det ska?

Taina sa...

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men här har de stängt skolorna idag! Det ligger ett par cm nysnö på backen and it´s SNOW DAY!
Ha en bra dag, Anna!

anna of sweden sa...

Anna
Good luck! :)


Åsa
Till i mitten på mars väntar jag. Sedan får den minsann ta och komma.


Peter
Godmorgon! (jo precis, vi är sex timmar efter Sverige) Klart jag känner igen dig. Det var ju ni som ville ut i Europa. Kul att höra från dig!
Tyvärr har jag inga boktips att ge. Brukar läsa och hålla koll, men det senaste halvåret har jag haft fullt upp med att anpassa mig till det här Stora Landet.


Veronica
Å, vad spännande. Skuttar genast över!


Ulrika
Schizofrent är precis vad det är. Otroligt omväxlande. Men det är så det ska vara sägs det. Det gäller bara att hänga med i svängarna - och läsa prognoserna. ;)


Taina
Ni också? Här är det än så länge inte jättemycket sö, men halt. Ja, ja nu får det bli en mysdag istället.