söndag, november 01, 2009

månadsbilden - oktober 2009

Jahapp. Så var det höst då.

8 kommentarer:

Anna of Dallas sa...

Oj, vilken skillnad! Många av löven är ju redan borta och sen har du den fina gula färgen på somliga. Jag förmodar att det har varit riktigt fina höstfärger lite tidigare i månaden. Jag kan tänka mig ditt motiv med alla höstens färger. Det skulle varit vackert.

anna of sweden sa...

Anna
Ja, det är märkligt. Löven försvann jättesnabbt. Jag hade också trott att oktoberbilden skulle bli en färggrann bild ...

Nattsyrran sa...

Oj, då... hos dej är det verkligen bart på grenarna men man kan samtidigt se lite av hösten färgglada löv lite längre bort. Undrar om det är snö på nästa bild???
Kram

Katarina sa...

Det ser verkligen höst vinter ruskigt ut! Annars skulle jag tro att ni haft fina höstfärger!

milla-andante sa...

Så underbart att inta morgonkaffet denna första söndagen i november och få läsa och njuta av dina texter!!!
Vad avis jag blir på prenumerationspriserna... jissa om brevbäraren hade fått jobba hem till mig...
Kram

Kerstin sa...

Ojdå, här har det hänt mycket. Ser i din kommentar att löven försvann snabbt. Det var ju lite snopet. Kan man hoppas på snö i nästa bild? ;)
Ha det gott.

Camillas Foto sa...

Äntligen fick jag se höstfärgerna i din bild, det har jag väntat på länge, en del träd verkar till att ha tappat sina löv tidigt
Ha det bra
Kram

Eva sa...

Verkligen höst nu, även borta hos dig. När jag gick till jobbet idag så förvånades jag av hur glest det såg ut i parken som jag alltid brukar gå förbi... Trodde först att de hade fällt träd men insåg snabbt att det "bara" var alla löven som hade ramlat av.