lördag, november 14, 2009

tränare är vi allihopa, allihopa, alli... ♪♩♬

Unge Herr H spelade fotbolls-
match idag.

Det blev förlust med 0-3.

Trots ett uppbåd av tränare.

Två på planen.

Och femton på läktaren.

Åh, vad jag är trött på föräldrar
som coachar (skriker) från sidan!

9 kommentarer:

Nora sa...

Hej,
Vad kul att du hittade min blogg. Jag bor som sagt i Indien vilket inehåller massor av spännande upplevelser! Det är många i min klass, i min internationella skola, som säger att dom är från Amerika, men deras föräldrar är från indien och dom är här på 'expat' kontrakt. Det blir ofta så att deras farmor/farfar o mormor/morfar bor hos dem och dom tar hand om sina äldre (tror att det är för att hylla dom, inte säker riktigt). Jag tycker att USA verkar vara ett spännande land så jag ska nog kika in här med jämna mellanrum och så länkar jag gärna om jag får! Kul också att du hittade min mammas (familjens men det är bara hon som skriver och lite pappa ibland) blogg.
Skulle vara kul med svar;) Hälsningar Nora!

Katarina sa...

Du får helt enkelt starta en hejarklack. Tvinga dem att lära sig rörelser och ramsor. Att tvingas koordinera kroppsrörelser och ord kan nog distrahera många. ;-)

Eller ni kanske redan har cheerleaders?

Melting Pot sa...

Tänk så superengagerad man kan bli i bland.....inte bra för hälsan, varken ens egen eller barnens skulle jag tro. Har lärt mig efter många innebandymatcher att uppmuntrande ord funkar bäst om man skall skrika något alls.

Trevlig söndag! Lena

Anonym sa...

Man kan bli trött på föräldrar i största allmänhet, inte bara på fotbollsplan!

Camillas Foto sa...

Hos oss är det förbjudet att skrika som förälder, man får heja och hurra vid mål men inte säga hur barnen ska spela - bra regler tycker jag.
Ha det bra
Kram

anna of sweden sa...

Nora
Hej! USA är jättespännande att bo i. Fast på ett annat sätt än att bo i Indien, tror jag. Vi får helt enkelt läsa varandras bloggar och lära oss lite om varandras länder! :)


Katarina
Haha. Det hade just varit snyggt om jag - som är totalt utan koordination - hade startat hejarklack! :D


Lena
Det är lustigt det där. Folk blir som förbytta ...


Carina
:)

anna of sweden sa...

Camilla
Vi samma regel här - men det efterlevs inte riktig när det "hettar till".

mammaxtre sa...

Erkänner att jag tillhör de som ibland har svårt att hålla truten när jag står på läktaren. Ikväll dock, var jag så duktig så.

anna of sweden sa...

mammaxtre
Åh, nå!