torsdag, april 08, 2010

american idol

Rihanna uppträder i kvällens American
Idol.

Och jag kan bara konstatera.

Att jag börjar nog bli lite gammal.

Saknar totalt förmåga att uppskatta hennes
energiska uppträdande.

6 kommentarer:

Taina sa...

Vi sa precis samma sak, dvs vi är för gamla. Jag tycker låten hon sjöng var dålig, jag tycker uppträdandet var märkligt och hela hon såg ut som en alien från en gammal rymdfilm.

Men annars börjar ju idol bli ganska bra. Har ingen direkt favorit i år. Saknar Adam och Danny....

Kramelikram

anna of sweden sa...

taina
Tack! Skönt att höra att jag inte är ensam om den reflektionen. Det var alltså henne det var fel på. Inte oss. ;)

Anonym sa...

Hej! Nu har vi sett/hört alla tjejer och killar. Men det tar ju så lång tid för oss här att se det! Det är lite svårt att uttala sig, behöver lite fler uppträdanden, men av tjejerna gjorde ingen något speciellt intryck, kändes ganska lamt. Men det kommer väl! Men av killarna tycker jag att Lee och Casey var bäst. Även Mike var bra. Hoppades att Garcia skulle vara bra, men han var inte det tyvärr... Annars tyckte jag att de andra var små "pretty boys" som wailade och såg tramsiga ut =)Sen måste jag bara säga att jag tycker att Simom ibland får orättvist mycket buande, jag håller ofta med honom faktiskt. Men det kanske ändras! =)
Kram Therese

anna of sweden sa...

therese
Det går lite upp och ner det där. Didi som var en av mina favoriter under uttagningarna blev tyvärr lite som med Garcia. Hon tappade sin identitet. Men Lee är fortfarande bra. Och Cacey. Även om det är något hos honom som jag inte gillar.

Lustigt att du säger det där om Simon. Jag tycker också att han har bra åsikter. Häromkvällen sa jag till Herr Make att " jag kan ju faktiskt ta över när Simon slutar. Jag tycker ju likadant som honom." Får väl se när TV ringer och frågar. ;)

Anonym sa...

Det är så tråkigt när de tappar sig själva... Ja jag gillade Lee, han kändes jordnära och äkta. Med en bra röst såklart! =)
Hahaha! Klart att du ska ta över nästa säsong efter Simon, låter som en superbra idé! :D
Bye for now!
/Therese

anna of sweden sa...

therese
Lee är fortfarande min favorit. Får se om han håller hela vägen.