söndag, augusti 22, 2010

88% idag

Den där luftfukigheten.

Min skandinaviska lekamen
är inte bekväm med den.

Inte ett endaste dugg.

5 kommentarer:

Per-Ola sa...

Hallåja Anna!

Bra fuktigt här i Malmö också faktiskt! Burkar ur kylen bildar kondenspölar på bordet. Malmöfestival nu förresten i fukt och korta ösregn, traditionellt på något vis!
Angående svartvinbärssnapsen, Janncans morfars stolthet, så skall den vridas om en gång/dag i ungefär tre månader och när det ej luktar det minsta sprit om vätskan så silar man av och då har man en mörkblåröd snaps som smakar intensiv svartvinbärssaft med lite värme på eftersmaken. Enormt smarrigt till första skinkavsmakning på lillejulafton. Är själv ej så glad i snaps annars men denna är värd att vänta på. Hälsa familjen! Ola

anna of sweden sa...

per-ola
Åh, Malmöfestival? Det är något visst med det.

Och den där vinbärssnapsen låter godare och godare! ;)

Annika sa...

Visst är det märkligt...
ÄVEN fast det är 80% luftfuktighet och mer på hemmaplan i Sve så känns inte fukten lika TUNG och KVAV som här, inte ens i närheten fast det är samma luftfuktighet.
Ibland känner jag knappt av fukten hemma då andra talar och klagar om hög luftfuktighet.
Här är den grym! OCH jag tackar AC-gudarna varje dag! Om inte AC funnes skulle jag bli galen.
Huggies!

anna of sweden sa...

annika
Nej, det går verkligen inte att jämföra! Och jag lovprisar också ACn.

Elisabeth sa...

Att fuktigheten känns mer i USA än i Sverige beror på den enkla faktorn att det (oftast) är varmare hos er än här. Varm luft kan innehålla mer fukt än kall dito, så 88 % luftfuktighet är alltså mer fukt vid 30 grader än vid 20. Glasklart, visst? ;)