onsdag, februari 10, 2010

nu får det räcka!

Jag gillar inte snö.

Men hjälp vilken aptit jag får av
att vara insnöad.

Ja, mer än vanligt insnöad alltså.

Går och småäter mest hela tiden.

5 kommentarer:

Leles värld sa...

eller så får du aptit av all crosstraining:). Kanske måste ner i källaren och köra jag med.

Benjamin of Skåne sa...

Borde vara tvärtom. Mindre fysisk aktivitet, mindre behov av mat. Är du en sån där tröstätare kanske?
Håller med dig, nu får det räcka!
Jag går alltid igenom en lättare depression mellan höstdagjämningen och vintersolståndet. Jag känner hur vintern sakta närmar sig. Kyla, snö, tjocka kläder på ungarna, julstress, förkylningar och ännu mer kyla. Hur kan man älska sånt? Nu börjar NCIS igen, vi hörs!

carina@pocolococreativo sa...

Vi kan byta ett litet tag om du vill, du kan komma hit och svettas istället och jag kan åka till dig och göra änglar i snön!

anna of sweden sa...

lele
Ja, det är nog träningens "fel". :)


benjamin
Jag gillar verkligen inte denna årstiden. Men jag brukar inte tröstäta mig igenom den. Idag var ett insnöat undantag. Som tur är. ;)


carina
Ja! Jag vill byta. Nu! Och tänk vad kul att få ta foto i dina kvarter. Och tänk vad kul att få se hur du skulle fotografera mina kvarter. Ska vi kolla hur flygen går? ;)

Anna mitt i karriären sa...

Phu, jag är så stressad att jag inte ens hinner läsa din blogg nu för tiden. Allvarligt! Första tecken på utbrändhet? Men nu tog jag mig tid för en up-date. Till och med jag är trött på vintern nu. Droppen var när vi inte kunde komma hem en kväll utan fick sova på hotell 2 km. hemifrån. Suck. Men jag såg en tapper talgoxe som håller på att rusta upp sitt bo i vår trädgårdspump i helgen, så kanske blir det vår i år också...
Kramar