söndag, juni 20, 2010

söndagsstatus

Ont. I. Huvudet.

Som kan bero på.

1) Stress över hemresan.

2) Post-stress efter Russins operation.

3) Överdosering av prinsessbröllop.

10 kommentarer:

Helena sa...

inte kan det vara prinessbröllopet inte :o)

Katarina sa...

1 och 2 tror jag. Jag överdoserade också kraftigt på prinsessbröllopet och jag mår bara bra i dag. Full av kärlek och glädje. :-)

Hoppas din huvudvärk går över. Sverige är ju inte så underutvecklat som man kan tro så vad gäller packningen är det ju nästan ingenting du kan glömma som du inte kan skaffa här om det absolut behövs.

Marianne sa...

Jag förstår att du är stressad över hemresan nu när Russin blev sjuk så nära inpå. Men vi håller tummarna för att hon ska vara pigg så att det inte blir problem att ta med henne.

Ja jag har också överdoserat på prinsar och prinsessor, tittade hela dagen i går : ) Men fint var det, det gick åt många Kleenex!

Kram!

Lina ♥ C´est la vie sa...

Oh såg ni bröllopet även "over there" - vad snajsigt!
Lycka till med hemresa och ha en fin sommar!!

Lina

Kersti sa...

kanske en lien överdos. Här är det lätt att råka ut för det. Kanske att det blir lite lugnare nu. jag tror faktiskt det + att det fina sommarvädret kommer, lagom till det att ni dimper ner i landet :).

mammaxtre sa...

Överdosering av bröllop på tv, kan man ens få huvudvärk av det :-)

Hoppas värken gått över. Ha det gott kära bloggvän.

Mimmi sa...

Ha, ha... Jag själv känner mig lite "bakfull", och då menar jag inte efter en massa drickande, utan efter att ha spenderat 10 timmar framför en dator igår med att titta på Victorias bröllop.

Men det var det värt! :o)

Kerstin sa...

Jag har också en rackarns huvudvärk. Men jag har inte drabbats av de första två anledningarna, men den tredje....ojojoj....vilken överdos. Får nog bli avgiftning, för den här huvudvärken är inte att leka med.
Krya på dig.

Melting Pot sa...

Vad sägs om en kombination av de 3?

Anonym sa...

Jag gissar på oro över Russin och kommande tripp.
Vad är väl en bal på slottet?