onsdag, december 16, 2009

varken kalorier eller smak

I vår affär kan man köpa fresh
made riskakor.

En stor maskin i affären spottar
ur sig kakorna på löpande band.

Poff. Poff. Poff.

Och säljargumenten är tydliga.

"No sugar."

"No fat."

"No cholesterol."

"No preservatives."

Men en sak glömde de att berätta.

"No taste."


Almost inga kalorier.
Absolut no smak.

17 kommentarer:

  1. "Only in Amerikat" som du brukar säga ;-) Och dessa riskakor säljer säkert som smör ändå. Och kanske kanske blir man ändå liiite snyggare än om man äter de vanliga riskakorna?? ;-)

    SvaraRadera
  2. Lite peanutbutter o jelly pa det sa smakar det mumsigt vettu!

    SvaraRadera
  3. Haha!
    Såna säljer de på Wegmans här. Tycker faktiskt de är rätt ok, men jag gillade även de smaklösa majskrokarna som fanns i Sverige med...
    Kram

    SvaraRadera
  4. Synd, för riskakor kan vara rätt gott emellanåt. Om det är mycket god ost eller leverpastej eller sånt på : D

    Kram!

    SvaraRadera
  5. ...som att äta luft... Kanske kan doppa dem i choklad...då får de genast mer av allt! :O

    SvaraRadera
  6. Lite kul att de missat smaken.
    Riskakorna i SVerige finns ju i riktigt goda smaker, men då är de kanske inte heller hellt nyttiga.

    SvaraRadera
  7. Hi hi dom måste vara jädrans bra försäljare :)

    Synd bara att folket inte kommer tillbaka och vill köpa fler eftersom dom inte smakar något, eller hur får dom kunder?

    Kanske för att dom små kakorna är så bra på att inte skapa "muffinsmidja"?!
    Man äter för att få någon slags mättnadskänsla!?

    Nehej nu ska jag ta mig en lussebulle :)

    Må så gått!
    /Eva

    SvaraRadera
  8. Trebarnsmamman
    Lustigt nog gillar jag dem. Det måste vara konsistensen.


    Lotta
    Snart kommer det kanske en riskakepoppare till Maxi också ... :D


    Caroline
    I see. :)


    mammigranten
    Precis. det är Wegmans som har dem här också. Jag gillar dem också - även om de inte smakar något.


    Marianne
    Med nästan-inga-kalorier i kakorna kan man ju faktiskt unna sig både det ena och det andra som pålägg. ;)


    Åsa
    Och genast mycket godare! :p


    Maria
    Sådana smaksatta finns här också. Men just denna varianten är helt fri från allt. Till och med smak. :)


    Mina dagar
    Men det lustiga är att de är goda. Tror att det är konsistensen. Och tanken på att man slipper muffinsmidja kanske. Om man inte redan har det alltså. :D


    Katarina
    :D

    SvaraRadera
  9. Hej å hå, nu har jag hittat tillbaks hit. Det tog lite tid innan jag hittade din bloggadress, den försvann i en datorflytt och NU har jag både adress och tid över igen. :-)

    Ni har det ser jag, massor som hänt. Hur ska jag hinna läsa ikapp mig. haha.

    Må så gott !
    Johanna

    SvaraRadera
  10. Men det gäller väl riskkakor över hela värlen...
    zero taste o rubbet...
    Vissa är ju goda, men då är de heller inte lika kalorisnåla...
    So keep on looking. för goda finnes!!
    :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  11. Annika
    Jag gillar de här smaklösa. Trots smaklösheten. Har lite svårt för pizzakryddade och ostkryddade kanelbullekryddade och allt vad det nu är.

    SvaraRadera
  12. Johanna
    Varmt välkommen tillbaka. Jag har saknat dig här i kommentarsfältet. Hoppas att allt är bra med dig!

    SvaraRadera
  13. Tja, som tidningspapper då.... Jag har alltid gillat riskakor men nu när man fått smak på dom MED smak så smakar dom naturella som just tidningspapper=) Min minsta är totalt beroende av riskakor. Han gömmer dom så fort vi kommer hem från affären, allt för att få ha dem i fred=)
    Kram

    SvaraRadera
  14. Emma
    :)


    Nattsyrran
    Jag förstår henne. Det är något beroendeframkallande med riskakor.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!